Winkels

Body & Fit

Sinds 1995 is Body & Fit the place to be voor sportvoeding, voedingssupplementen, dieetproducten en een healthy lifestyle. Gedurende deze tijd hebben wij niet alleen een schat aan ervaring opgebouwd, maar ook één van de grootste assortimenten, met alleen topproducten waar wij voor honderd procent achter staan.

Intersport

INTERSPORT (voluit INTERSPORT International Corporation, afgekort IIC) is een internationale inkooporganisatie van winkels in sportkleding en sporttoebehoren die in Ostermundigen (bij Bern), Zwitserland is gevestigd. De jaarlijkse omzet is € 10,2 miljard en er zijn ruim 5300 Intersport-winkels in ruim 40 landen. De winkels zijn zelfstandig en opereren volgens het franchiseprincipe. 

Aktiesport

Passie voor sport. Passie voor het team. Dat maakt ons uniek.Elke dag weer. Wie je ook bent en wat je ook doet. Iedereen is belangrijk. Jij maakt namelijk samen met je collega's het verschil voor onze klanten naast de beste deals. Willen wij ook altijd de beste service leveren en daar hebben wij jou voor nodig!